Us presentem dues activitats fetes durant la franja del migdia: el Menú temàtic i el racó de cuina

MENÚ TEMÀTIC ITÀLIA  setmana 13-16 març 2023 

Per ambientar l’escola en la setmana del menú temàtic es va guarnir el menjador amb motius italians ( pizza gegant, forn de llenya,  banderoles ,etc..)amb la col·laboració dels nens/es de 6è. 

L’equip del menjador es va disfressar de pizzers i el menú ofert era:

RIGATTONE AL POMODORO

PIZZA AL PROSCIUTTO

FRITELLA CON SCIROPPO A PIAZZERE

En aquesta  setmana del menú temàtic italià es van oferir als nens/es de l’escola un ventall d’activitats relacionades amb ITÀLIA. 

*P3-P4-P5

Collarets de pizza i treballs manuals (Torre de Pisa)

*1r-2n-3r

Entre d’altres, els van motivar  l’aprenentatge del nom dels colors en  italià i del nom dels animals, alhora que aprenien la cançó ‘NELLA VECCHIA FATTORIA’ .

*4t-5è-6è

Van dur a terme  un concurs de pizzes originals.

A continuació, podeu veure un vídeo resum de l’activitat:

‘RACÓ DE CUINA MINICHEF

Amb l’objectiu de fomentar que les amanides a l’escola siguin més divertides per l’alumnat, la coordinació de menjador de l’escola  decideix preparar un racó de cuina al pati anomenat Minichef, durant les 2 primeres setmanes del mes de febrer.

Cada dia de 12.00 a 13.00 dos grups d’alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è preparaven una salsa que ells triaven i un cop elaborada un representant de cada grup , portava la recepta i la pròpia salsa al menjador perquè els alumnes que dinen a partir de les 13:00 (CM i CS) pogués gaudir del seu tast en la seva amanida. 

El balanç d’aquesta experiència va ser molt positiu, tant  pel volum de participació, com la implicació i les ganes de voler tastar les seves salses: Salsa de poma, Salsa de mel i mostassa, Salsa de maduixes,Salsa de raïm negre,Salsa de taronja i mel , Salsa de nabius, Salsa rosa i Salsa citronette.

A continuació, podeu veure un vídeo resum de l’activitat:

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment